home
Wie ik ben
Wat ik doe
Contactformulier
Fragment instromen
Links
News
Sitemap

 

 

Even voorstellen: Irene Klein Ikkink

 

In de loop van mijn leven heb ik aardig wat opleidingen gedaan en heb me daarnaast gespecialiseerd  in verschillende vakgebieden, zoals intuitieve ontwikkeling, coaching en yoga.

Zo deed ik onder meer de opleiding tot reader en healer bij het Intuitief Traject in Nijmegen.In deze opleiding heb ik mijn intuïtieve kwaliteiten tot praktische en bruikbare vaardigheden kunnen ontwikkelen en inmiddels ben ik sinds een paar jaar docent bij Intuitief Traject.

Daarnaast heb ik een eigen praktijk voor reading en healing :  Roosreadingenzo.

Tevens ben ik gecertificeerd talentenspelcoach waarbij ik mensen begeleid in het vinden van hun missie, hun talenten te herkennen, inzetten en eventuele blokkades daarvoor op te lossen.

Een van mijn talenten is dat ik goed kan luisteren en in staat ben om op verschillende manieren naar mensen en gebeurtenissen te kijken. Daardoor kan ik de kracht en kwaliteit van de ander makkelijk zien en herkennen. Ik ben duidelijk, gericht op potentie en mogelijkheden. Ik voel me betrokken bij wat mensen drijft en drukt. Humor is voor mij ook een onontbeerlijke factor in mijn werk!

Readen vind ik groots. Ik doe het met passie en plezier. Een reading voert naar de kern van jouw kracht, heldere weten en patronen. Het geeft inzicht in wat je op dat moment beleeft, aan het ontdekken en uitzoeken bent en brengt je weer in contact met je eigen weten!. De feedback die ik geef is helder, direct en concreet. Als coach ben ik directief, inspirerend en stimulerend.

 

Yoga

 

Top